contact telefonic aer conditionat
Home bara meniu Despre noi bara meniu Montaj si service bara meniu Vânzări componente bara meniu Contact

ASIGURAM

MONTAJ, SERVICE SI INTRETINERE

Produs recomandat

Gree.

LG

Cel mai premiat producator

Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU

Montajul se realizează cu cele mai calitative si longevive materiale de pe piață.
poza 1 Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU

poza 2 Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU
poza 3 Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU
poza 4  Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU

Clasă
A++
2 12000
BTU
Preţ aparat
Preţ montaj
1450 lei
400 lei
Comandă
comanda telefonic Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU
Fii sociabil si imparte informatiile
 

Descriere scurta Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU

Daca vrei sa ai un aliat de nadejde vara care sa te reconforteze cu aerul racoritor, dar sa il poti folosi si pe timpul iernii, atunci aparatul de aer conditionat de la Beko BRVPF120 merita toata atentia ta. Iata ce beneficii vei aduce in casa ta odata cu aparatul de aer conditionat: functia ZoneFollow va detecta temperatura din jurul tau si o va ajusta in timp real pentru confortul tau; functia AutoChangeover regleaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura ambientala, functia SleepMode asigura functionarea economica prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei. Performanta -10C Iarna nu trebuie sa-ti faci griji din cauza temperaturilor joase. Aparatul de aer conditionat iti asigura caldura in casa si performante optime, chiar daca afara sunt temperaturi de pana la -10C. SelfClean Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei Self Clean. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul "racire" sau "incalzire", acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului. Heating +8C Aceasta functie iti mentine temperatura din incapere peste 8C. In plus, daca setezi in interiorul camerei o temperatura cat mai apropiata de cea exterioara, poti economisi energie. SelfClean Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei Self Clean. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul "racire" sau "incalzire", acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului. AUTO RESTART Auto Restart Nu trebuie sa-ti faci probleme daca intampini o pana de curent. Cand acesta revine, aerul conditionat va reporni automat cu setarile anterioare. Sleep Mode Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore. Auto Swing Functia regleaza automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros. DEFROST Functie Dezghetare In timpul modului "Incalzire", unitatea exterioara se va dezgheta automat pentru a-si creste eficienta. Aceasta procedura dureaza intre 2-10 minute. In timpul acesta ventilatorul se opreste, iar dupa terminarea dezghetarii, se revine automat la modul incalzire. Functie Dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede, aceasta functie asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire.

Despre montaj

Cu peste 10000 de aparate de aer conditionat montate, echipele noastre de profesionisti va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii! Oferta CELFAR INDUSTRIAL este absolut irezistibila ! La achizitionarea unui aer conditionat aveti GRATUIT asigurat transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov ! Lasati montajul in seama specialistilor nostri pentru a avea parte de un aer conditionat montat ca la carte. Iata ce contine montajul aerului conditionat : -chitul de instalare in limita a 3 metri de traseu frigorific -toate materiale necesare instalarii, dibluri,holsuruburi etc. -consola de sustinere -cablu electric Atentie ! CELFAR INDUSTRIAL nu practica politica preturilor ascunse ! In afara de pretul achizitionarii aerului conditionat si al montajului, alte costuri nu exista !

Fisa tehnica Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU

Garantie compresor 2 ani
Garantie sistem 2 ani

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential Tip produs Standard Suprafata de montare Perete Recomandat pentru incaperi pana la 31 m² 40 m² Capacitate generala 12000 BTU Capacitate de racire 11942 BTU Eficienta energetica racire A++ Eficienta energetica incalzire A+ Tip filtru 2 filtre cu densitate mare anti-praf Tip compresor Inverter Numar trepte ventilator 3 Inverter Da Kit instalare inclus Da UNITATE INTERNA Dezumidificare (l/h) 1.2 Debit de aer unitate interna 600 m³/h Nivel de zgomot unitate interna 53 dB Culoare unitate interna Alb Lungime unitate interna 80.5 cm Latime unitate interna 28.5 cm Inaltime unitate interna 19.4 cm Greutate unitate interna 7.5 Kg EFICIENTA ENERGETICA Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1 Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4 FUNCTII Functii climatizare Dezumidificare Incalzire Racire Ventilatie Tehnologie Wi-Fi Nu Functii speciale Sleep Mode Auto Restart Zone Follow Self Clean Auto Swing Auto Changeover Performanta -10°C Heating +8°C SPECIFICATII TEHNICE Tensiune alimentare 220 V Consum nominal la racire 1237 W Consum nominal la incalzire 964 W Capacitate nominala la racire 3500 W Capacitate nominala la incalzire 2300 W Agent de racire R32 UNITATE EXTERNA Nivel de zgomot unitate externa 65 dB Culoare unitate externa Alb Lungime unitate externa 70 cm Latime unitate externa 27.5 cm Inaltime unitate externa 55 cm Greutate unitate externa 23 Kg


www.aerconditionat-celfar.ro realizeaza prezentarile aparatelor de aer conditionat manual si incearca sa prezinte informatiile corect. Preturile, fotografiile, fisele tehnice si orice alte texte ce apar la aerele conditionate postate pe site precum si la Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU au caracter pur informativ si sunt in conformitate cu datele trimise de Producator, Furnizor sau de alti reprezentanti, astfel incat este posibil sa apara anumite erori. In cazul in care aveti neclaritati in legatura cu informatiile acestui aparat de aer conditionat va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0767.444.183, 0737.336.276, sau la adresa de e-mail office@aerconditionat-celfar.ro

Alte caracteristici Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU

Daca vrei sa ai un aliat de nadejde vara care sa te reconforteze cu aerul racoritor, dar sa il poti folosi si pe timpul iernii, atunci aparatul de aer conditionat de la Beko BRVPF120 merita toata atentia ta. Iata ce beneficii vei aduce in casa ta odata cu aparatul de aer conditionat: functia ZoneFollow va detecta temperatura din jurul tau si o va ajusta in timp real pentru confortul tau; functia AutoChangeover regleaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura ambientala, functia SleepMode asigura functionarea economica prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei. Performanta -10C Iarna nu trebuie sa-ti faci griji din cauza temperaturilor joase. Aparatul de aer conditionat iti asigura caldura in casa si performante optime, chiar daca afara sunt temperaturi de pana la -10C. ZoneFollow Prin senzorul din telecomanda aerului conditionat, functia Zone Follow va detecta temperatura din jurul tau, astfel incat aparatul de aer conditionat iti va asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli. SelfClean Te vei bucura de un aer curat in casa datorita functiei Self Clean. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor si a mucegaiului. Atunci cand aparatul este oprit din modul "racire" sau "incalzire", acesta va continua sa functioneze la o putere foarte mica, astfel incat apa de condens sa se evapore. In acest mod se previne formarea mucegaiului. Tehnologii Ingenioase Heating +8C Aceasta functie iti mentine temperatura din incapere peste 8C. In plus, daca setezi in interiorul camerei o temperatura cat mai apropiata de cea exterioara, poti economisi energie. AUTO RESTART Auto Restart Nu trebuie sa-ti faci probleme daca intampini o pana de curent. Cand acesta revine, aerul conditionat va reporni automat cu setarile anterioare. Sleep Mode Asigura un mod de functionare economic prin racirea sau incalzirea treptata a atmosferei, care se va stabiliza intr-un interval de 2 ore. Auto Swing Functia regleaza automat directia fluxului de aer, in sus sau in jos, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii, creand astfel un mediu ambiant placut si racoros. DEFROST Functie Dezghetare In timpul modului "Incalzire", unitatea exterioara se va dezgheta automat pentru a-si creste eficienta. Aceasta procedura dureaza intre 2-10 minute. In timpul acesta ventilatorul se opreste, iar dupa terminarea dezghetarii, se revine automat la modul incalzire. Functie Dezumidificare In perioadele ploioase sau in situatia unei atmosfere umede, aceasta functie asigura dezumidificarea mediului ambiant la un nivel optim, fara a activa functia de racire.

  • Aparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121,
    alt produsAparat de aer conditionat Beko BRVPF120/BRVPF121, 12000 BTU
    1450 LEI
lista preturi aer conditionat
daikin badge

Tip aparate

Producători

Capacităţi BTU

Clase energetice

Acest site folosește cookie-uri funcționale pentru a asista utilizatorul în completarea unor formulare. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

De acord   Detalii aici