contact telefonic aer conditionat
Home bara meniu Despre noi bara meniu Montaj si service bara meniu Vânzări componente bara meniu Contact

ASIGURAM

MONTAJ, SERVICE SI INTRETINERE

Produs recomandat

Gree.

LG

Cel mai premiat producator

Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Montajul se realizează cu cele mai calitative si longevive materiale de pe piață.
poza 1 Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

poza 2 Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU
poza 3 Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU
poza 4 Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Clasă
A++
3 12000
BTU
Preţ aparat
Preţ montaj
5750 lei
600 lei
Comandă
comanda telefonic Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU
Fii sociabil si imparte informatiile
 

Descriere scurta Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Eco-mode Confort mode Powerfull mode Unitate interna silentioasa Aplicatii multi model Programator saptamanal Filtru de purificare aer Interfaţă Modbus-KNX-DIIINet Wi-fi Control optional

Daikin este un producător şi furnizor de echipamente HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat), inclusiv pompe de căldură şi soluţii de refrigerare, deținând poziția de lider la nivel global. Daikin a fost continuu îmbunatățită timp de 55 de ani, pentru obținerea unui confort continuu si economic. Compania furnizează soluţii inovatoare şi superioare de climatizare, pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienţilor rezidenţiali, comerciali şi industriali.

Daikin este liderul în producţia de soluţii de încălzire, răcire, ventilaţie şi refrigerare cu eficienţă ridicată pentru aplicaţii comerciale, rezidenţiale şi industriale.

Daikin este recunoscută pentru abordarea pionierească a dezvoltării de produse şi pentru calitatea şi versatilitatea de neegalat a soluţiilor sale integrate. De la eficienţa compresoarelor şi tehnologia inverter, până la cele mai recente realizări în domeniul agenţilor frigorifici şi al proiectării produselor pentru eficienţă sezonieră, Daikin se află în fruntea eficienţei energetice şi a inovaţiei.

DAIKIN Bluevolution

DAIKIN a dus confortul locuinței la un nivel complet nou. 

 

Agentul frigorific R-410A este prezent în cea mai mare majoritate a sistemelor de aer conditionat existente pe piața. Acesta este un amestec între doua tipuri de agenti frigorifici oferind mai multe beneficii, de aici reseie si motivul utilizarii sale frecvente.

 

Începand cu anul 2025 va fi interzisă utilizarea agentului frigorific R-410A pentru sistemele rezidentiale tip split cu conținut de pana la 3 kg de agent frigorific, din cauza potentialului sau ridicat de incalzire globala (GWP).

 

Daikin a introdus deja unitățile de aer condiționat cu agent frigorific R-32 a cărui valoare GWP esre de doar o treime din cea a agentului frigorific R-410A, fiind mult mai ecologic, îmbunatățind eficiența energetică până la A+++, atât in modul de încălzire cât și în modul răcire. În plus agentul frigorific R-32 este mai ușor de manipulat, reciclat si reutilizat fiind un agent frigorific monocomponent și nu un amestec precum R-410A.

 

TEHNOLOGIA INVERTER

 

Confortul: Inverterul îşi amortizează investiţia de multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Un sistem de aer condiţionat cu inverter îşi reglează în mod continuu randamentul de răcire şi încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din cameră, îmbunătăţind astfel nivelurile confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, inverterul garantează menţinerea ei constantă.

 

Eficienţa energetică: Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura mediului ambiant oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire.

 

DAIKIN ONLINE CONTROLLERDaikin online controller

 

Daikin online controller oferă mai mult confort după ce aparatul de aer conditionat va fi echipat cu acest dispozitiv electronic. El permite ca prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei să controlați ușor și eficient de oriunde și oricând parametrii aparatului de aer condiționat, așa cum doriți.

 

Puteți trimite detaliile de funcționare pentru aparatul de aer condiționat atunci când plecați de la serviciu spre casa sau când reveniți din vacanță, evitând astfel a impune aparatului sa lucreze la capacitate maximă pentru a realiza temperatura dorită in timp scurt, economisind astfel energie electrică.

 

La fel de util va este și atunci când telecomanda aparatului de aer condiționat nu este la îndemâna, în schimb telefonul vă este alături, el devenind practic telecomanda aparatului.


Toate produsele Daikin sunt produse într-o manieră ecologică şi au o eficiență energetică sporită.

 

Unitate de pardoseală pentru confortul optim al încălzirii graţie jetului de aer dublu. 

 

Functionare silentioasa a unitatii interioare

 

Noptile nedormite raman o simpla amintire cu aparatul de aer conditionat Daikin. Acesta nu doar mentine confortul dorit in dormitor ci functioneaza extrem de silentios. Atat de silentios incat anumite aparate abia pot fi auzite.

 

Programator saptamanal

 

Programatorul saptamanal Daikin permite setarea a pana la patru perioade de functionare pe zi, sapte zile pe saptamana.

 

Modbus sau KNX

 

In plus fata de opţiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer condiţionat sunt prevazute cu opţiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicaţie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrală de control Daikin. (Conectare via BACnet sau LON posibilă via Daikin DIII-Net)

 

Aplicatia multi split

 

Aplicaţiile multi-split permit climatizarea mai multor camere, utilizând o singură unitate exterioară, care oferă avantajul unei instalări mai simple şi mai elegante, cu economie de spaţiu la exterior. Unităţile exterioare multi split pot deservi de la 2 până la 5 unităţi interioare, iar cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numărul unităţilor interioare deservite poate ajunge până la 9.

 

CARACTERISTICI: 

 • Uitati de picioarele reci si bucurati-va de fluxul de aer cald de la nivelul pardoselii
 • Flexibil si suficient de mic pentru a se potrivi sub fereastra
 • Functia de baleiere pe verticala distribuie aerul si temperatura uniform in intreaga camera
 • O prezenta discreta, veti uita ca este acolo
 • Functia foarte silentios cu nivel al presiunii acustice de pana la 23 dBA
 • Controler online optional

Functii Consola Daikin FVXM

Despre montaj

Cu peste 10000 de aparate de aer conditionat montate, echipele noastre de profesionisti va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii! Oferta CELFAR INDUSTRIAL este absolut irezistibila ! La achizitionarea acestui aer conditionat aveti GRATUIT asigurat transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov ! Lasati montajul in seama specialistilor nostri pentru a avea parte de un aer conditionat montat ca la carte.

Materialele aferente montajului sunt platite separat. Pentru detalii :
0767.444.183, 0737.336.226, 021.460.72.87 sau email office@aerconditionat-celfar.ro

Atentie ! CELFAR INDUSTRIAL nu practica politica preturilor ascunse ! In afara de costurile deja mentionate alte cheltuieli nu mai exista!

Fisa tehnica Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Garantie compresor 3 ani
Garantie sistem 3 ani

CARACTERISTICI

Capacitate generala 12000 BTU

Capacitate racire 11943 BTU

Capacitate incalzire 15355 BTU

Capacitate de racire 3.50 kW

Capacitate de incalzire 4.50 kW

Clasa energetica racire A++

Clasa energetica incalzire A+

Consum anual energie electrica racire 545 kW/h

Consum anual energie electrica incalzire 1015 kW/h

Alimentare Monofazat Tensiune alimentare 230 V AC

UNITATEA INTERNA Cod unitate interna FVXM35F

Tip unitate Consola Functii Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie Culoare Alb Telecomanda Da Filtru Anti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant

Nivel de zgomot racire 24 / 27 / 39 dB

Nivel de zgomot incalzire 24 / 27 / 39 dB

Putere sonora racire 52 dB

Suprafata de montare Podea Dimensiune carcasa 600 x 700 x 210 mm

UNITATEA EXTERNA

Cod unitate externa RXM35M9

Tip compresor Inverter

Agent frigorific R-32 Lungime maxima tevi 20 ml

Diferenta de nivel maxima 10 ml

Nivel de zgomot 49 dB

Putere sonora 61 dB

Dimensiune carcasa 550 x 765 x 285 mm

ALTE CARACTERISTICI

Conexiune Wi-Fi Optional Suprafata acoperita 25-35 m²

Temperatura exterioara minima functionare pe racire -10°C

Temperatura exterioara maxima functionare pe racire +46°C

Temperatura exterioara minima functionare pe incalzire -15°C

Temperatura exterioara maxima functionare pe incalzire +18°C

Țeavă conexiune lichid 6.35 mm (1/4")

Teava conexiune gaz 9.52 mm (3/8")


www.aerconditionat-celfar.ro realizeaza prezentarile aparatelor de aer conditionat manual si incearca sa prezinte informatiile corect. Preturile, fotografiile, fisele tehnice si orice alte texte ce apar la aerele conditionate postate pe site precum si la Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU au caracter pur informativ si sunt in conformitate cu datele trimise de Producator, Furnizor sau de alti reprezentanti, astfel incat este posibil sa apara anumite erori. In cazul in care aveti neclaritati in legatura cu informatiile acestui aparat de aer conditionat va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0767.444.183, 0737.336.276, sau la adresa de e-mail office@aerconditionat-celfar.ro

Alte caracteristici Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU

Aer Conditionat Daikin FVXM35F+RXM35M9, 12000 BTU/ 3,5 kW (pentru incaperi pana la 35 mp); Racire/Incalzire/Uscare Unitatea interioara de podea, suficient de mica pentru a fi montata sub fereastra. Functia de baleiere pe verticala distribuie aerul si temperatura uniform in intreaga incapere; Clasa energetica A++ Filtre de aer pentru eliminarea bacteriilor, virusilor si a mirosurilor neplacute; Adaptor WI FI optional, pentru control complet de la distanta, de pe smartphone sau de pe tableta.

 • Aer conditionat Daikin Inverter OKI Confort 22000
  alt produsAer conditionat Daikin Inverter OKI Confort 22000 BTU FTXN60L-RXN60L
  4300 LEI
 • Aer conditionat Daikin Inverter OKI Confort 12000
  alt produsAer conditionat Daikin Inverter OKI Confort 12000 BTU FTXN35L/RXN35L
  2380 LEI
 • Aer conditionat Daikin Inverter Confort 12000 BTU
  alt produsAer conditionat Daikin Inverter Confort 12000 BTU FTX35J3/RX35K
  2200 LEI
 • Aer conditionat Daikin Inverter OKI Confort 9000 B
  alt produsAer conditionat Daikin Inverter OKI Confort 9000 BTU FTXN25L-RXN25L
  2200 LEI
 • Aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM50
  alt produsAer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM50M-RXM50M Inverter 18000 BTU
  6653 LEI
 • Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluev
  alt produsAparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM35F-RXM35M9 Inverter 12000 BTU
  5750 LEI
 • Aer conditionat Daikin Nexura Inverter Consola Pla
  alt produsAer conditionat Daikin Nexura Inverter Consola Plafon-Podea 18000 BTU FVXG50K/RXG50K
  9000 LEI
 • Aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM25
  alt produsAer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM25M-RXM25M Inverter 9000 BTU
  4263 LEI
 • Aer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM35
  alt produsAer conditionat Daikin Perfera Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU
  4672 LEI
 • Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolutio
  alt produsAparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ50MS-RXJ50M Inverter 18000 BTU Silver
  8222 LEI
lista preturi aer conditionat
daikin badge

Tip aparate

Producători

Capacităţi BTU

Clase energetice

Acest site folosește cookie-uri funcționale pentru a asista utilizatorul în completarea unor formulare. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

De acord   Detalii aici