contact telefonic aer conditionat
Home bara meniu Despre noi bara meniu Montaj si service bara meniu Vânzări componente bara meniu Contact

ASIGURAM

MONTAJ, SERVICE SI INTRETINERE

Produs recomandat

Gree.

LG

Cel mai premiat producator

Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA

Montajul se realizează cu cele mai calitative si longevive materiale de pe piață.
poza 1 Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA


Clasă
A
3 9000
BTU
Preţ aparat
Preţ montaj
2308 lei
350 lei
Comandă
comanda telefonic Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA
Fii sociabil si imparte informatiile
 

Descriere scurta Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA

Aerul conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25VA are o capacitate de racire de 9000 BTU si face parte din seria aerelor conditionate Inverter. Aerul conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25VA este rezultatul tehnicilor de cercetare ale Mitsubishi Electric ce au dus la puncte forte precum racirea rapida a camerei si un consum extrem de mic de energie. Aerul conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25VA asigura o temperatura confortabila in locul in care este amplasat si este ideal pentru verile toride.

Despre montaj

Cu peste 5000 de aparate de aer conditionat montate, echipele noastre de profesionisti va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii! Oferta CELFAR INDUSTRIAL este absolut irezistibila ! La achizitionarea unui aer conditionat aveti GRATUIT asigurat transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov ! Lasati montajul in seama specialistilor nostri pentru a avea parte de un aer conditionat montat ca la carte. Iata ce contine montajul aerului conditionat :

-chitul de instalare in limita a 3 metri de traseu frigorific
-toate materiale necesare instalarii, dibluri,holsuruburi etc.
-consola de sustinere
-cablu electric

Atentie ! CELFAR INDUSTRIAL nu practica politica preturilor ascunse ! In afara de pretul achizitionarii aerului conditionat si al montajului, alte costuri nu exista !

Fisa tehnica Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA

Garantie compresor 3 ani
Garantie sistem 3 ani
Capacitate de racire
Standard Btu/h 8530
 Capacitate de incalzire
Standard Btu/h 10750
 Intensitate curent
la racire A 730
la incalzire A 780
 Caracteristici energetice
SEER   5.1
SCOP   3.8
Clasa de energie racire   A
Clasa de energie incalzire   A
Alimentare   monofazat
Tip compresor   inverter
 Agent frigorific
Tip   R410A
 Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep) dB(A) 43/37/30/22
Exterior dB(A) 57
 Dimensiuni
Interior mm 290 x 799 x 232
Exterior mm 530 x 699 x 249
 Greutate
Interior kg 9
Exterior kg 24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<table cellspacing="\\" cellpadding="\\" summary="\\" specificatii"="" 0\\""="" 4\\""="">

Capacitate de racire Standard Btu/h 8530  Capacitate de incalzire Standard Btu/h 10750  Intensitate curent la racire A 730 la incalzire A 780  Caracteristici energetice SEER   5.1 SCOP   3.8 Clasa de energie racire   A Clasa de energie incalzire   A Alimentare   monofazat Tip compresor   inverter  Agent frigorific Tip   R410A  Nivel zgomot Interior (H/M/L/Sleep) dB(A) 43/37/30/22 Exterior dB(A) 57  Dimensiuni Interior mm 290 x 799 x 232 Exterior mm 530 x 699 x 249  Greutate Interior kg 9 Exterior kg 24

www.aerconditionat-celfar.ro realizeaza prezentarile aparatelor de aer conditionat manual si incearca sa prezinte informatiile corect. Preturile, fotografiile, fisele tehnice si orice alte texte ce apar la aerele conditionate postate pe site precum si la Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA au caracter pur informativ si sunt in conformitate cu datele trimise de Producator, Furnizor sau de alti reprezentanti, astfel incat este posibil sa apara anumite erori. In cazul in care aveti neclaritati in legatura cu informatiile acestui aparat de aer conditionat va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0767.444.183, 0737.336.276, sau la adresa de e-mail office@aerconditionat-celfar.ro

Alte caracteristici Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA

TEHNOLOGIA INVERTER

Inverter-ele Mitsubishi Electric asigura performante superioare, inclusiv controlul optim de frecventa de operare. Ca rezultat, puterea optima este aplicata in toate zonele de incalzire/racire si confortul maxim este atins consumand minim de energie. Rapid, functionare confortabila si un cost uimitor de scazut - Aceasta este promisiunea Mitsubishi Electric.

INVERTER - CUM FUNCTIONEAZA

Inverter-ele controleaza electronic tensiunea, curentul si frecventa dispozitivelor electrice, cum ar fi motorul compresorului dintr-un aparat de aer conditionat. Ele primesc informatii de la senzorii care monitorizeaza conditiile de operare, si care regleaza viteza de rotatie a compresorului, care regleaza direct productia de aer conditionat. Controlul optim al frecventei de operare are ca rezultat eliminarea consumului excesiv de energie electricz si asigurarea celui mai confortabil mediu din camera.

FUNCTIONAREA ECONOMICA

Costul de functionare impresionant de scazut este un avantaj cheie al aparatelor de aer conditionat cu inverter. Am combinat tehnologiile avansate ale inverter-elor cu tehnologiile electronice si mecanice de ultima generatie pentru a realiza un efect sinergic care permite imbunatatiri in eficienta performantei sistemelor de incalzire / racire. Rezultatul este reprezentat de un randament mai bun si un consum redus de energie.

CONFORT REAL

Simpla comparare a confortului functionarii aparatului de aer conditionat, cu si fara inverter.

 • Functionarea inverter-ului (modul de racire)

Punctul 1: Rapid si puternic

Cresterea vitezei motorului compresorului prin controlul frecventei de operare asigura capacitatea puternica la pornire, aducand temperatura camerei la zona de confort mai repede decat dispozitivele care nu sunt echipate cu un inverter. Camerele incalzite sunt racite si camerele racite sunt incalzite mai repede si mai eficient.

Punctul 2: Temperatura camerei este mentinuta

Frecventa de operare a motorului compresorului si schimbarea temperaturii camerei sunt monitorizate pentru a calcula cea mai eficienta forma de unda pentru a mentine temperatura camerei in zona de confort. Aceasta elimina fluctuatiile mari de temperatura intalnite la sistemele fara inverter si garanteaza un mediu placut si confortabil.

MOTOR DC Joint Lap

Motorul nostru unic, cunoscut ca “Motorul Poki Poki“ in Japonia, dispune de tehnica de productie joint lap. Dezvoltat initial de Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta sporita si o mai buna fiabilitate.

Rotor cu magnet din metale rare (Compresor)

Compresorul este echipat cu un motor inovativ cu rotor din magnet de metale rare pentru a asigura o eficienta deosebita. Magnetul din metale rare are o densitate a fluxului magnetic residual de trei ori mai mare decat cea a magnetului din ferita utilizat anterior.

Ventilator cu motor DC

Un motor DC de mare eficienta actioneaza ventilatorul unitatii exterioare. Ofera o eficienta crescuta cu pana la 60% fata de un motor AC echivalent.

Conducte canelate

Conducte canelate de performanta ridicata sunt folosite in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura.

Functia de economisire a energiei Econo Cool

Econo Cool este o functie inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicată cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

Modul Econo cool

Se mentine un mediu confortabil in camera chiar si atunci cand se seteaza o temperatura cu 2° mai mare decat modul conventional de racire.

Alb pur

Albul pur este ales pentru culoarea aparatului. Acesta exprima esenta curateniei si se potriveste practic cu orice decor interior.

Ventilatorul automat

Ventilatorul se inchide automat cand aerul conditionat nu este folosit, acoperind orificiul de iesire a aerului si creand o suprafata plana care este atragatoare din punct de vedere estetic.

Pala orizontala

Paletele de evacuare a aerului se misca in sus si in jos, astfel incat aerul este raspandit uniform in toata incaperea.

Modul de viteza ventilator automat

Modul de viteza al fluxului de aer regleaza automat viteza ventilatorului dispozitivului din interior, in functie de conditiile actuale din camera.

Temporizator functionare pornit/oprit

Folositi telecomanda pentru a seta ora cand se porneste/opreste aparatul de aer conditionat.

Repornire automata

Utila mai ales in cazul penelor de curent, dispozitivul reporneste automat cand vine curentul.

Functie de autodiagnostic (Afisare de coduri de verificare)

Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

Functie memorie de defectiuni

Defectiunile de functionare sunt inregistrate, permitand confirmarea cand este necesar.

 • Aer conditionat Mitsubishi inverter 12000 Btu/h M
  alt produsAer conditionat Mitsubishi inverter 12000 Btu/h MSZ-HJ35VA
  2795 LEI
 • Aer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ
  alt produsAer conditionat Mitsubishi 9000 Btu/h Inverter MSZ-HJ25VA
  2308 LEI
 • Aer conditionat Mitsubishi Inverter 18000 Btu/h MS
  alt produsAer conditionat Mitsubishi Inverter 18000 Btu/h MSZ-HJ50VA
  4950 LEI
 • Aer conditionat Mitsubishi 15000 BTU Inverter SRK4
  alt produsAer conditionat Mitsubishi 15000 BTU Inverter SRK45ZMP-S/ SRC45ZMP-S
  3800 LEI
 • Aer conditionat Mitsubishi 9000 BTU Inverter SRK25
  alt produsAer conditionat Mitsubishi 9000 BTU Inverter SRK25ZMP-S/ SRC25ZMP-S
  2350 LEI
 • Aer conditionat Mitsubishi 12000 BTU Inverter SRK3
  alt produsAer conditionat Mitsubishi 12000 BTU Inverter SRK35ZMP-S/ SRC35ZMP-S
  2600 LEI
lista preturi aer conditionat
daikin badge

Tip aparate

Producători

Capacităţi BTU

Clase energetice

Acest site folosește cookie-uri funcționale pentru a asista utilizatorul în completarea unor formulare. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

De acord   Detalii aici