contact telefonic aer conditionat
Home bara meniu Despre noi bara meniu Montaj si service bara meniu Vânzări componente bara meniu Contact

ASIGURAM

MONTAJ, SERVICE SI INTRETINERE

Produs recomandat

Gree.

LG

Cel mai premiat producator

Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU

Montajul se realizează cu cele mai calitative si longevive materiale de pe piață.
poza 1 Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU

poza 2 Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU
poza 3 Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU

Clasă
A++
5 12000
BTU
Preţ aparat
Preţ montaj
1750 lei
500 lei
Comandă
comanda telefonic Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU
Fii sociabil si imparte informatiile
 

Descriere scurta Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU

 

Modul Wi Fi Skyworth

 

Functia IFeel

Datorita aceste functii unitatea interioara are abilitatea de a indentifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Acest lucru asigura un nivel sport de confort utilizatorului, deoarece simte temperatura aerului din jurul acestuia si nu pe cea de la locul instalarii, care poate fi de cele mai multe ori diferita.

Sistemul Stepless ventilatoare unitate interioara

Datorita unui sistem foarte performant si patentat "Stepless" utilizatorul are posibilitatea de a alege intre cele 99 de viteze de ventilatie a unitatii interioare (intre 1% si 99%) fata de majoritatea modelelor care au de regula intre 4 si 5 viteze.

Agent de racire ecologic R32

Aparatele Skyworth de ultima generatie funtioneaza cu agentul frigorific R32, care este cel mai ecologic freon la ora actuala datorita nivelului redus de GWP, care este mai scazut cu peste 65% fata de predecesorul sau R410a.

Despre montaj

Cu peste 10000 de aparate de aer conditionat montate, echipele noastre de profesionisti va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii! Oferta CELFAR INDUSTRIAL este absolut irezistibila ! La achizitionarea unui aer conditionat aveti GRATUIT asigurat transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov ! Lasati montajul in seama specialistilor nostri pentru a avea parte de un aer conditionat montat ca la carte. Iata ce contine montajul aerului conditionat :

-chitul de instalare in limita a 3 metri de traseu frigorific
-toate materiale necesare instalarii, dibluri,holsuruburi etc.
-consola de sustinere
-cablu electric

Atentie ! CELFAR INDUSTRIAL nu practica politica preturilor ascunse ! In afara de pretul achizitionarii aerului conditionat si al montajului, alte costuri nu exista !

Fisa tehnica Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU

Garantie compresor 5 ani
Garantie sistem 5 ani

Caracteristici Skyworth Delfin SMVH12B-2A2A3NG 12.000 BTU

General
Sleep/Night mod:

Da

Tip filtru:

Anti-mucegai

Inverter:

Da

Flux aer:

550 / 470 250 / 180 m3/h

Agent de racire:

R32 0.77 kg 20 g/min

Functii:

Auto restart

Diagnosticare automata

Display LED

Timer

Turbo

Altele:

Interval temperatura ambientala pentru incalzire: -25C pana la 24C

Interval temperatura ambientala pentru racire: -15C pana la 48C

Tip compresor: SANYO (CRSS) Rotary

Alimentare:

230 V 50 Hz

Portabil

Nu

Unitate interioara:
Dimensiuni unitate interioara (mm):

821 x 283 x 200 mm

Culoare unitate interioara:

Alb

Greutate unitate interioara (kg):

9 kg

Zgomot unitate interioara (dB):

31

37

40

55

Unitate exterioara:
Dimensiuni unitate exterioara (mm):

830 x 540 x 325 mm

Culoare unitate exterioara:

Alb

Greutate unitate exterioara (kg):

29 kg

Zgomot unitate exterioara (dB):

62 dB

Racire
Capacitate de racire (BTU):

11600

Clasa energetica racire:

A++

Putere consumata la racire (W):

195 kWh/an

3.4 kW

Intensitate curent la racire:

4.5 A

SEER:

6.1

Incalzire
Capacitate de incalzire (BTU):

12283

Clasa energetica incalzire:

A+

Putere consumata la incalzire (W):

1.050 kWh/an

3.6 kW

Intensitate curent la incalzire:

4.4 A

SCOP:

4


www.aerconditionat-celfar.ro realizeaza prezentarile aparatelor de aer conditionat manual si incearca sa prezinte informatiile corect. Preturile, fotografiile, fisele tehnice si orice alte texte ce apar la aerele conditionate postate pe site precum si la Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU au caracter pur informativ si sunt in conformitate cu datele trimise de Producator, Furnizor sau de alti reprezentanti, astfel incat este posibil sa apara anumite erori. In cazul in care aveti neclaritati in legatura cu informatiile acestui aparat de aer conditionat va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0767.444.183, 0737.336.276, sau la adresa de e-mail office@aerconditionat-celfar.ro

Alte caracteristici Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU

 

Descriere Skyworth Delfin SMVH12B-2A2A3NG 12.000 BTU

Seria Delfin ALL DC Inverter R32 reprezinta piatra de temelie a aparatelor Skyworth pentru spatii rezidentiale. Unitatile montabile pe perete au un design elegant si compact si includ tehnologii de ultima generatie pentru maxim de putere, maxim de eficienta, minim de zgomot si operare de incredere indiferent de conditiile de mediu exterior.

Aparatele de aer conditionat Skyworth DC Inverter sunt echipate cu cele mai bune tehnologii Brushless (BLDC) Inverter, ce contribuie la eficienta generala a sistemului. Motoarele DC Inverter au un consum redus de energie si de zgomot printr-un control perfect al rotatiilor pe minut (RPM), oferind astfel cele mai bune rezultate.

 • Filtrul generator de ioni Cold Plasma- este un filtru special care genereaza ioni negativa care ionizeaza particulele negative din aer si reduc poluarea
 • Motorul Sleepless DC- sistemul pentru ventilatoarele de interior ofera utilizatorului posibilitatea de a alege intre cele 99 de viteze de ventilatie (1-99%)
 • Control Wi-Fi - unitatile sunt Wi-Fi Ready. Adaugarea unui modul optional Wi-Fi va permite utilizatorului sa comande unitatiile de oriunde, oricand, prin descarcarea aplicatiei Skyworth pentru smartphone.
 • Functia iFeel- unitatea interioara are posibilitatea de a identica temperatura camerei, asigurand prin aceasta functie un nivel sporit de confort pentru utilizator, prin abilitatea de a simti temperatura aerului din jurul acestuia
 • Valorile eficientei sezoniere pentru functia de racire: A++
 • Filtrul generator de ioni Cold Plasma. Acesta este un   filtru special, generator de ioni negativi care ionizeaza negativ particulele din aer, reducand in acest fel poluarea acestuia.

   

  Sistemul patentat Stepless pentru ventilatoarele

  de interior ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie (intre 1% si 99%).

   

  Funcția I-Feel, unitatea interioara are abilitatea de a iden- tifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Aceasta functie asigura un nivel sporit de confort utilizatorului, deoarece unitatea “simte” temperatura aerului din jurul acestuia si nu pe cea de la punctul de instalare, care poate fi, de cele mai multe ori, diferita pentru utilizator

   
     

  WiFi Standard. Modulul WiFi permite utilizatorului sa comande unitatile de oriunde s-ar afla in lume, prin descarcarea aplicatiei Skyworth pentru smartphone.

  “NORDIC KIT” pentru functionare la temperaturi

  pana la -25oC. Combinatia de avantaje ale compresoarelor japoneze: capacitate dovedita de racire sau de incalzire in cele mai dificile conditii, kit tehnologic special de incalzire disponibil în seriile Delfin si Vela, asigura funcționarea optimă a functiei de incalzire chiar și atunci când afară sunt temperaturi foarte scăzute de până la -25 de grade Celsius. Mai mult decât atat, unitățile au capacitatea de a asigura functia de racire si sub -15 grade Celsius, functionand astfel în aproape orice condiții de mediu exterior.

  All DC Inverter. Compresorul si ventilatoarele ambelor unitati (cea interioara si cea exterioara) sunt echipate cu tehnologia ALL DC Inverter.

   
     

  Agentul de racire ecologic R32. R32 este ultimul tip de agent de racire pe baza de Freon cu un nivel redus record de GWP in comparatie cu predecesorul sau R410a.

   

   

  Filtrul generator de ioni Cold Plasma. Acesta este un   filtru special, generator de ioni negativi care ionizeaza negativ particulele din aer, reducand in acest fel poluarea acestuia.

  Sistemul patentat Stepless pentru ventilatoarele

  de interior ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie (intre 1% si 99%).

   

  Funcția I-Feel, unitatea interioara are abilitatea de a iden- tifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Aceasta functie asigura un nivel sporit de confort utilizatorului, deoarece unitatea “simte” temperatura aerului din jurul acestuia si nu pe cea de la punctul de instalare, care poate fi, de cele mai multe ori, diferita pentru utilizator.

   
     

  WiFi Standard. Modulul WiFi permite utilizatorului sa comande unitatile de oriunde s-ar afla in lume, prin descarcarea aplicatiei Skyworth pentru smartphone.

  “NORDIC KIT” pentru functionare la temperaturi

  pana la -25oC. Combinatia de avantaje ale compresoarelor japoneze: capacitate dovedita de racire sau de incalzire in cele mai dificile conditii, kit tehnologic special de incalzire disponibil în seriile Delfin si Vela, asigura funcționarea optimă a functiei de incalzire chiar și atunci când afară sunt temperaturi foarte scăzute de până la -25 de grade Celsius. Mai mult decât atat, unitățile au capacitatea de a asigura functia de racire si sub -15 grade Celsius, functionand astfel în aproape orice condiții de mediu exterior.

   

   
     
   
     
   
   

  Capacitate si Eficienta energetica. Ca rezultat al celor de mai sus seria Delfin are un control mai eficient, o ca- pacitate de acoperire mai mare si o eficienta energetica sporita.

   

  Compresoare de productie japoneza. Toate com- presoarele utilizate sunt produse la fabrici japoneze de renume.

Caracteristici Skyworth Delfin SMVH12B-2A2A3NG 12.000 BTU

General
Sleep/Night mod:

Da

Tip filtru:

Anti-mucegai

Inverter:

Da

Flux aer:

550 / 470 250 / 180 m3/h

Agent de racire:

R32 0.77 kg 20 g/min

Functii:

Auto restart

Diagnosticare automata

Display LED

Timer

Turbo

Altele:

Interval temperatura ambientala pentru incalzire: -25C pana la 24C

Interval temperatura ambientala pentru racire: -15C pana la 48C

Tip compresor: SANYO (CRSS) Rotary

Alimentare:

230 V 50 Hz

Portabil

Nu

Unitate interioara:
Dimensiuni unitate interioara (mm):

821 x 283 x 200 mm

Culoare unitate interioara:

Alb

Greutate unitate interioara (kg):

9 kg

Zgomot unitate interioara (dB):

31

37

40

55

Unitate exterioara:
Dimensiuni unitate exterioara (mm):

830 x 540 x 325 mm

Culoare unitate exterioara:

Alb

Greutate unitate exterioara (kg):

29 kg

Zgomot unitate exterioara (dB):

62 dB

Racire
Capacitate de racire (BTU):

11600

Clasa energetica racire:

A++

Putere consumata la racire (W):

195 kWh/an

3.4 kW

Intensitate curent la racire:

4.5 A

SEER:

6.1

Incalzire
Capacitate de incalzire (BTU):

12283

Clasa energetica incalzire:

A+

Putere consumata la incalzire (W):

1.050 kWh/an

3.6 kW

Intensitate curent la incalzire:

4.4 A

SCOP:

4

 

 • Aer conditionat Skyworth Delfin All DC R32 SMVH18B
  alt produsAer conditionat Skyworth Delfin All DC R32 SMVH18B-4B2A3NG Inverter 18000 BTU
  2889 LEI
 • Aer conditionat Skyworth Delfin All DC R32 SMVH24
  alt produsAer conditionat Skyworth Delfin All DC R32 SMVH24B-5B2A3NG Inverter 24000 BTU
  3300 LEI
 • Aer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2
  alt produsAer conditionat Skyworth Delfin ALL DC SMVH12B-2A2A3NG Inverter 12000 BTU
  1750 LEI
 • Aer conditionat Skyworth Delfin All DC R32 SMVH0
  alt produsAer conditionat Skyworth Delfin  All DC R32 SMVH09B-2B2A3NG Inverter 9000 BTU
  1690 LEI
lista preturi aer conditionat
agfr

Tip aparate

Producători

Capacităţi BTU

Clase energetice


daikin badge