contact telefonic aer conditionat
Home bara meniu Despre noi bara meniu Montaj si service bara meniu Vânzări componente bara meniu Contact

ASIGURAM

MONTAJ, SERVICE SI INTRETINERE

Produs recomandat

Gree.

LG

Cel mai premiat producator

Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA

Montajul se realizează cu cele mai calitative si longevive materiale de pe piață.
poza 1 Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA


Clasă
A+
2 9000
BTU
Preţ aparat
Preţ montaj
1250 lei
300 lei
Comandă
comanda telefonic Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA
Fii sociabil si imparte informatiile
 

Descriere scurta Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA

Aerul condiţionat Alizee GWH09NHA are o capacitate de răcire de 9000 BTU şi clasa energetică A. Aerul condiţionat Alizee GWH09NHA este recomandat pentru zilele caniculare de vară şi, în plus, dotarea lui cu Filtrul Anti-bacterian oferă o siguranţă în plus utilizatorilor. Aerul condiţionat Alizee GWH09NHA poate fi montat în orice spaţiu datorită unui design compact şi fiabil.

Despre montaj

Cu peste 5000 de aparate de aer conditionat montate, echipele noastre de profesionisti va stau la dispozitie in orice zi a saptamanii! Oferta CELFAR INDUSTRIAL este absolut irezistibila ! La achizitionarea unui aer conditionat aveti GRATUIT asigurat transportul in Bucuresti si in judetul Ilfov ! Lasati montajul in seama specialistilor nostri pentru a avea parte de un aer conditionat montat ca la carte. Iata ce contine montajul aerului conditionat :

-chitul de instalare in limita a 3 metri de traseu frigorific
-toate materiale necesare instalarii, dibluri,holsuruburi etc.
-consola de sustinere
-cablu electric

Atentie ! CELFAR INDUSTRIAL nu practica politica preturilor ascunse ! In afara de pretul achizitionarii aerului conditionat si al montajului, alte costuri nu exista !

Fisa tehnica Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA

Garantie compresor 2 ani
Garantie sistem 2 ani

 Aer condiţionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA

Capacitate: 9000 BTU
Dimensiuni unitate interioara: 730x255x174 mm
Dimensiuni unitate exterioara: 785x540x320 mm
Consum Incalzire: 779 W
Consum Racire: 821 W
Greutate unitate interioara: 8 Kg
Greutate unitate exterioara: 31 Kg
Nivel zgomot unitate interioara: 37 dB(A)
Nivel zgomot unitate exterioara: 50 dB(A)
Debit aer: 400 m3/h
Tip refrigerant: R410A
Clasa Energetica: A

www.aerconditionat-celfar.ro realizeaza prezentarile aparatelor de aer conditionat manual si incearca sa prezinte informatiile corect. Preturile, fotografiile, fisele tehnice si orice alte texte ce apar la aerele conditionate postate pe site precum si la Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA au caracter pur informativ si sunt in conformitate cu datele trimise de Producator, Furnizor sau de alti reprezentanti, astfel incat este posibil sa apara anumite erori. In cazul in care aveti neclaritati in legatura cu informatiile acestui aparat de aer conditionat va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 0767.444.183, 0737.336.276, sau la adresa de e-mail office@aerconditionat-celfar.ro

Alte caracteristici Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA

Aer condiţionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA Aparatele de aer conditionat ALIZEE PLUS respecta noile norme europene in domeniu privind atat siguranta exploatarii cat si a refrigerantului utilizat. Aparatele de aer conditionat ALIZEE PLUS sunt de ultima generatie si au incorporat Filtru Anti-bacterian. Consumul de energie a aparatelor de aer conditionat ALIZEE PLUS le incadreaza in Clasa A iar intretinerea acestuia se face foarte usor, nefiind necesara o cunoastere aprofundata a sistemului. Aparatele de aer conditionat ALIZEE PLUS sunt dotate cu functia "Sleep" si Autorestart in cazul unei intreruperi a energiei electrice, la realimentarea cu energie electrica aparatele de aer conditionat isi vor relua lucrul. Sistemul de Dezghetare inteligenta pentru perioada iernii al aparatelor de aer conditionat ALIZEE PLUS reduce foarte mult timpul in care echipamentul si sistemul interior nu genereaza caldura, astfel incat temperatura spatiului dotat cu aparate de aer conditionat ALIZEE PLUS este mentinuta constant. Dimensiunile aparatelor de aer conditionat ALIZEE PLUS au dus la aparitia unor modele compacte de aer conditionat, ergonomice, fiabile si care pot dota orice spatiu.

  • Aer conditionat ALIZEE PLUS 12.000 BTU K3NNB1A/GWH
    alt produsAer conditionat ALIZEE PLUS 12.000 BTU K3NNB1A/GWH12NHA
    1350 LEI
  • Aer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA
    alt produsAer conditionat ALIZEE 9000 BTU/h GWH09NHA
    1250 LEI
lista preturi aer conditionat
daikin badge

Tip aparate

Producători

Capacităţi BTU

Clase energetice

Acest site folosește cookie-uri funcționale pentru a asista utilizatorul în completarea unor formulare. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

De acord   Detalii aici